Logi


B & B Solhästen på utkanten av det natursköna Sandhem har tre fräscha, trevliga dubbelrum till förfogande, med var sin egen stil. Det finns även en ett fint möblerat allrum, där du kan koppla av, koka kaffe och te, läsa i böcker om området och titta på tv. Där finns också en mikro-ugn att använda och i alla huset finns Internet.
Vi servererar en god frukost på altanen eller på övervåningen. Lunch och middag har endast på beställning.

Titta här för fler bilder

Voorzijde huis

Boende i cirkusvagnen


Vår B&B erbjuder nu romantiskt boende i vår charmiga, bra isolerade cirkusvagn. Ifrån den lilla balkongen kan du njuta av skogsutsikt. In i vagnen finns en dubbelsäng med däröver en barnsäng på tvären. Ett annat barn kan sova på en tjock vikbar madrass (70-190). I vagnen finns ett kokställe med en vattenkokare och möglighet att laga enklare mat. Det finns en dass bredvid vagnen, för övrigt har du tillgång till ett badrum i huset ... ... fler här.

kamer

Priser


En natt, 2 personer per rum: 550 kr
En natt, 1 pers per rum: 400 kr
Frukost : 50 kr per person
Lakan och handdukar ingår.
Sjunde natten gratis.

Pris cirkusvagnen
500 kr per natt
Lakan och handdukar ingår inte.
Frukost 50 sek per person

Lunch och middag kan beställas minst 2 dagar innan

Wifi och användning av wifi och cyklar är gratis

ontbijt

Trädgården


I trädgården med damm och en gammal eka som grönsaksland finns det flera sittgrupper, eldkorgar och en grill. Här kan man spela krocket, boule eller kubb om man vill.

achterzijde huis met tuin

Utomhusaktiviteter


50 meter bort finns en lekplats för barn och en den närmaste sjön är 200 meter bort. Där har vi vår kanot. I själva byn finns det badstrand och du kan hyra en eka där och åka ut på Sandhemssjö. Det finns flera vandringsleder i Sandhem och omnejd, även direkt från vår B & B, och vi har cyklar att låna ut.
I området finns det också möjlighet till paddling, flerdagars kanotturer och ridning. I vinterid är det elljusspår och man kan åka skidor vid Mullsjö Alpin.

zwemmen

I byn


Förutom vårt B & B Solhästen finns i Sandhem ett Spa (Skogsro Spa), Axtorp Sunhouse, där du kan njuta av en solbad med målad havsutsikt och palmer under vintern. Sägnernas hus har från maj till och med september stora danskvällar med kända dansband, pubkväller och andra aktiviteter. Sägnernas' är också känd för sin stora julmarknad i november. Vi erbjuder gratis skutts till och från Sägnernas hus danskväller ifrån vårt boende B & B Solhästen.

sandhem kyrka

Guidning


Vi erbjudur guidade turar om kulturhistoria i trakten, Norra Bohuslän och Göteborg.

Titta här fö mer information

goteborg